Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation LinksLatest News

  
Description
  

​Jabatan Pembangunan Masyarakat telah membukakan tawaran bagi:

​BIL. TAWARAN
​TAJUK TAWARAN
​JAPEM/T/2020PBBM/01
[BARANG PERMAKANAN KERING/KEPERLUAN DAPUR]
​PEMBEKALAN BAGI RANCANGAN PERMAKANAN PUSAT BAHAGIA, PULAIE [BARANG KERING / KEPERLUAN DAPUR]
BAGI TEMPOH 2 TAHUN
​JAPEM/T/2020/KRK/02
[BARANG PERMAKANAN KERING]
​PEMBEKALAN BAGI RANCANGAN PERMAKANAN [BARANG KERING] KOMPLEKS RUMAH-RUMAH KEBAJIKAN, KG BELIMBING
BAGI TEMPOH 2 TAHUN


Tarikh tutup bagi tawaran ini pada Hari Selasa, 24 November 2020, Jam 2:00 petang.

  

Jabatan Pembangunan Masyarakat telah membukakan tawaran bagi RUBBISH COLLECTION AND DISPOSAL AT PUSAT BAHAGIA DAERAH TUTONG dengan Bilangan Tawaran OCT/JAPEM/2020/PEMBUANGANSAMPAH/PBTUT. Tarikh tutup bagi tawaran ini pada Hari Selasa, 03 November 2020.

  

Jabatan Pembangunan Masyarakat telah membukakan jawatan kosong kepada orang ramai bagi jawatan Pegawai Kerja Sosial mulai 26 September 2020 hingga 17 Oktober 2020. Orang ramai yang berminat bolehlah melayari http://www.recruitment.gov.bn/

  

​Jabatan Pembangunan Masyarakat telah membukakan jawatan kosong kepada orang ramai bagi jawatan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat mulai 14 September 2020 hingga 05 Oktober 2020. Orang ramai yang berminat bolehlah melayari http://www.recruitment.gov.bn/

  

Khamis, 23 Julai 2020 - ​Sukacita dimaklumkan bahawa perkhidmatan Talian Helpline Kebajikan 141 dan Talian ANAK 121 telah kembali berfungsi.

Pihak Jabatan amat menyesali di atas sebarang kesulitan yang berlaku.

Sekian Terima Kasih.


  
Rabu, 22 Julai 2020 - Pihak Jabatan ingin memaklumkan bahawa terdapat gangguan sistem yang menjejaskan perkhidmatan Talian Helpline Kebajikan 141 dan Talian ANAK 121.

Pihak jabatan amat menyesali di atas sebarang kesulitan yang berlaku. Sebarang perkembangan terkini akan dimaklumkan kemudian.

Sekian terima kasih.
  

​Jabatan Pembangunan Masyarakat telah membukakan jawatan kosong kepada orang ramai bagi jawatan Penolong Warden. Orang ramai yang berminat bolehlah melayari http://www.recruitment.gov.bn/

  

Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan melalui Jabatan Pembangunan Masyarakat (JAPEM) telah menjalankan taklimat mengenai Skim Kebajikan Negara (SKN) pagi tadi bertempat di Pusat Persidangan, Kuala Belait. Taklimat ini diadakan adalah untuk memberikan kefahaman lebih lanjut kepada Penghulu-Penghulu dan Ketua-Ketua Kampong bagi Daerah Belait.