+

     Bahasa Melayu | English        Size Teks : A  A  A      Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan       Jabatan Dibawah KKBS      Kementerian       Peta Laman

.

     Utama | Mengenai Kami | Perkhidmatan | Institusi Kebajikan | Tips & Panduan | TPOR | Sebutharga | Hubungi Kami

.

 
 

CABUTAN BERTUAH 'LUCKY DRAW' RIADAH BERBASIKAL KEPUTERAAN 2019

Cabutan bagi 1st Grand Draw dan 2nd Draw telah diadakan pada pagi (11/9/2019) di Bangunan Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, disempurnakan oleh Datin Paduka Dr. Hajah Norlila binti Dato Paduka Haji Abdul Jalil; Setiausaha Tetap (Pengurusan Strategi dan Dasar) di Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan (KKBS), dan Dayang Saidah binti Haji Wahid; Timbalan Setiausaha Tetap (Kemasyarakatan) di KKBS. Cabutan bagi 3rd Draw telah diadakan pada pagi (12/9/2019) di Bangunan Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, disempurnakan oleh Pengiran Mohammad Amirrizal bin Pengiran Haji Mahmud; Setiausaha Tetap (Pentadbiran, Kewangan dan Estet) di Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan (KKBS). Manakala cabutan bagi 4th Draw dan Saguhati telah diadakan pada (14/9/2019) di Bangunan Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, disempurnakan oleh Kolonel (B) Pengiran Haji Maiddin bin Pengiran Haji Said; Timbalan Setiausaha Tetap (Kebeliaan dan Kesukanan) di KKBS. Bagi pemenang-pemenang cabutan bertuah ini, mereka bolehlah melihat nama-nama mereka di laman Facebook: Jabatan Pembangunan Masyarakat, Instagram; @harikeluargakebangsaan; dan laman web www.japem.gov.bn.

...Senarai-Senarai Pemenang Cabutan Bertuah 'Lucky Draw' Riadah Berbasikal Keputeraan


MAJLIS PENYERAHAN BANTUAN KEWANGAN KERAJAAN KEPADA MANGSA-MANGSA BENCANA DAERAH BRUNEI DAN MUARA

Bandar Seri Begawan, 18 September Sebuah keluarga yang mengalami bencana rumah roboh baru-baru ini telah menerima bantuan kewangan kerajaan pagi tadi di Bilik Kunjungan, bangunan Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan.

...BERITA LANJUT

 
 
 
 
 
 

   
cop
   
   

   

 

 

 

   

Modul Insan Perkhidmatan Awam Yang Berpaksikan Islam

 

 
   


View My Stats

   

16 Muharram 1441
 
16 September 2019